Reparation heroshot

Døgnvagt

Har du smækket dig ude? Eller mistet dine nøgler? Bare rolig, hos Centrum Låse i Helsingør har vores låsesmed døgnvagt. Vores døgnvagt betyder, at du bare kan ringe på vores ”akut-nummer” og så rykker låsesmeden hurtigt ud og hjælper dig.

Ring på telefon 40 31 46 09 eller klik på knappen herunder, hvis du ser siden her på din telefon.

Klik og ring til døgnvagten

Låsesmed i Helsingør med døgnvagt

Centrum Låse har ligget i Helsingør i over 40 år og har gennem tiden hjulpet utallige kunder. Vi har fokus på at sætte vores kunder i centrum og tilbyde en god og personlig kundeservice. Hos Centrum Låse er du ikke blot en ud af mange.

Butikken og derved også vores døgnvagt er beliggende i Helsingør, men vi kører ud i hele Nordsjælland og hjælper vores kunder.

Montering sidekick

Døgnvagt for vores kunders skyld

Vi kender godt frustrationen ved at have mistet sine nøgler, eller ved at have smækket sig ude. Derfor har vi vores specielle døgntelefon, hvor du trygt kan regne med hjælp – også uden for normal åbningstid. Står du derfor i en akut situation, så ring til vores døgnvagt og lad os hjælpe dig.

Bestil til Helsingør og Nordsjælland her

Du kan ringe til vores døgnvagt på telefon 40 31 46 09 eller ved at klikke på knappen herunder, hvis du besøger siden her på din telefon.

Klik og ring til døgnvagten

Vores døgnvagt kører ud i hele Helsingør og Nordsjælland.