Jeg forstår

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Centrum Låse

Centrum Låse

Låsesmed i Helsingør og omegn med døgnvagt Låsesmed i Helsingør og omegn med døgnvagt

Døgnvagt

Har du smækket dig ude? Eller mistet dine nøgler? Bare rolig, hos Centrum Låse i Helsingør har vores låsesmed døgnvagt. Vores døgnvagt betyder, at du bare kan ringe på vores "akut-nummer" og så rykker låsesmeden hurtigt ud og hjælper dig.

Ring på telefon 40 31 46 09 eller klik på knappen herunder, hvis du ser siden her på din telefon.

Låsesmed i Helsingør med døgnvagt

Centrum Låse har ligget i Helsingør i over 40 år og har gennem tiden hjulpet utallige kunder. Vi har fokus på at sætte vores kunder i centrum og tilbyde en god og personlig kundeservice. Hos Centrum Låse er du ikke blot en ud af mange.

Butikken og derved også vores døgnvagt er beliggende i Helsingør, men vi kører ud i hele Nordsjælland og hjælper vores kunder.

Døgnvagt for vores kunders skyld

Vi kender godt frustrationen ved at have mistet sine nøgler, eller ved at have smækket sig ude. Derfor har vi vores specielle døgntelefon, hvor du trygt kan regne med hjælp - også uden for normal åbningstid. Står du derfor i en akut situation, så ring til vores døgnvagt og lad os hjælpe dig.

Låsesmed i Helsingør og omegn med døgnvagt

Bestil til Helsingør og Nordsjælland her

Du kan ringe til vores døgnvagt på telefon 40 31 46 09 eller ved at klikke på knappen herunder, hvis du besøger siden her på din telefon.

Vores døgnvagt kører ud i hele Helsingør og Nordsjælland.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Lars Thomsen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget


Dansk Låsesmede Forening
RUKO cerificeret sølv

Vi dækker

Vi dækker Helsingør og omegn