Jeg forstår

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Centrum Låse

Centrum Låse

Låsesystemer Låsesystemer

Låsesystemer

Et låsesystem / nøglesystemer er et system, hvor forskellige nøgler kan passe i samme lås. Et låsesystem giver derfor mulighed for, at visse personer kan have adgang til flere døre. Låsesystemer er eksempelvis meget udbredt i boligforeninger og virksomheder.

Vil du høre mere om, hvordan du bedst kan gøre brug af nøglesystemer? Så ring til Centrum Låse i Helsingør på telefon 49 21 57 07 eller brug vores kontaktformular herunder.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Høj sikkerhed med nøglesystemer

Med et moderne låsesystem har du kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem eller kontorlokaler. Låse- og nøglesystemer fra Centrum Låse i Helsingør er lavet med kopisikrede nøgler, som sikrer, at man ikke har mulighed for at kopiere dem hos den lokale hælebar.

Til private, erhverv eller institutioner

Hos Centrum Låse kan vi tilbyde både små og store låsesystemer med kopisikrede nøgler (Ruko). Til villaer, boligforeninger, virksomheder, offentlige institutioner mv. fra dag til dag.

Det kan f.eks. være praktisk i dit hjem, da du så kun skal bruge én nøgle overalt i hjemmet, skuret, garagen, legehuset, hundehuset, annekset, sommerhuset mv.

Låsesystemer

Få et uforpligtende tilbud på nøglesystemer

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på implementering af et moderne låsesystem i dit hjem, til kontorlokalerne eller til din boligforening.

Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller benyt kontaktformularen her på siden, hvor du beskriver din opgave og dine ønsker. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med et godt tilbud på nøglesystemer.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Lars Thomsen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget


Dansk Låsesmede Forening
RUKO cerificeret sølv

Vi dækker

Vi dækker Helsingør og omegn