Centrum Låse

Centrum Låse

Ruko & Abus låsesystemer m.fl.

Nøglesystemer, fx Ruko eller Abus låsesystemer, er et system, hvor forskellige nøgler kan passe i samme lås. Et låsesystem giver derfor mulighed for, at visse personer kan have adgang til flere døre. Låsesystemer er eksempelvis meget udbredt i boligforeninger og virksomheder, hvor du selv bestemmer hvem der har adgang til hvad.

Nøglesystemer Helsingør

Vil du høre mere om, hvordan du bedst kan gøre brug af nøglesystemer? Så ring til Centrum Låse i Helsingør på telefon 49 21 57 07 eller brug vores kontaktformular herunder. Vi giver gerne vejledning til hvad der er den bedste løsning for dig.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Telefonnummer skal indeholde minimum 8 tal
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst din e-mail Skriv venligst en email

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Høj sikkerhed med Ruko og Abus nøglesystemer

Med et moderne låsesystem har du kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem eller kontorlokaler. Låse- og nøglesystemer fra Centrum Låse er lavet med kopisikrede nøgler, som sikrer, at man ikke har mulighed for at kopiere dem hos den lokale hælebar. Du er altså i sikre hænder og behøver ikke frygt dublering af dyrebare nøgler til virksomheden.

Til private, erhverv eller institutioner

Hos Centrum Låse kan vi tilbyde både små og store låsesystemer med kopisikrede nøgler (Ruko). Til villaer, boligforeninger, virksomheder, offentlige institutioner mv. fra dag til dag.

Det kan f.eks. være praktisk i dit hjem, da du så kun skal bruge én nøgle overalt i hjemmet, skuret, garagen, postkassen, legehuset, hundehuset, annekset, sommerhuset mv.

Få et uforpligtende tilbud på nøglesystemer

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på implementering af et moderne låsesystem i dit hjem, til kontorlokalerne eller til din boligforening. Hvis du har en lås af ældre dato, kan det være klogt at få den skiftet med det samme. Vælg den smarte løsning og synkroniser dine forskellige nøgler, så undgår du også det store, upraktiske nøglebundt.

Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller benyt kontaktformularen her på siden, hvor du beskriver din opgave og dine ønsker. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med et godt tilbud på nøglesystemer.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Mikael Brixen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget

Vi har fået Centrum Låse til at implementere et moderne låsesystem i hjemmet, så vi har én nøgle til det hele. Det er fantastisk. Det har gjort det meget nemmere for os i hverdagen. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået.

Peter, privatkunde

Espergærde

Centrum Låse hjælper os med det hele inden for nøgler og låse. Jeg er meget tilfreds, vi får et perfekt resultat. Jeg må have anbefalet Centrum Låse 100 gange efterhånden.

Jan

Ejendomsmester, Boligselskabet Nordkysten

Vi bruger løbende Centrum Låse til at vedligeholde vores låsesystem. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og den måde opgaverne løses på.

Bøje

Pedel, Skorpeskolen Privatskole
Vi dækker