Montering heroshot

Montering af låse

Står du og skal have monteret lås eller have udskiftet den gamle lås, så kontakt en professionel låsesmed hos Centrum Låse. Vi kan sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud.

Kontakt Centrum Låse og lad os hjælpe med montering af de sikkerhedsmæssige tiltag du ønsker i virksomheden, boligforeningen eller hjemmet.

Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller send din opgave til os via kontaktformularen herunder.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Forsikringsgodkendt låsesmed

Centrum Låse er forsikringsgodkendt låsesmed, hvilket betyder, at vi er godkendt af forsikringsselskaberne. Derudover er vi medlem af Dansk Låsesmede Forening og er tilsluttet foreningens garantiordning.

Vi sætter altid kunden i centrum og gør vores yderste for at sikre et resultat i højeste kvalitet. Centrum Låse er en mindre forretning, hvilket vi ser som vores store styrke, da vi derved kan sikre alle vores kunder en god og personlig kontakt.

Montering sidekick

Over 30 års erfaring

Manden bag Centrum Låse, Claus Møller, har over 30 års erfaring med faget. Som kunde er du derfor garanteret et udført arbejde af høj faglig kvalitet. Hos Centrum Låse kan vi hjælpe med alt inden for montering af forskellige former for låse, låsesystemer og forskellige former for reparationer. Har du en opgave der har med låse at gøre – så kontakt Centrum Låse. Her er der altid god hjælp at hente.

Få et tilbud på udskiftning af låsene

Er du interesseret i at høre nærmere omkring prisen for udskiftning/montering af låse? Så kontakt os og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 49 21 57 07 eller benyt vores kontaktformular her på siden.