Jeg forstår

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Centrum Låse

Centrum Låse

Omkodning i Helsingør og omegn Omkodning i Helsingør og omegn

Omkodning af låse og nye nøgler Helsingør

Nye nøgler eller en omkodning af låsen kan være nødvendig, hvis du er flyttet, har fået stjålet nøglerne eller overtaget en anden virksomhed. Centrum Låse i Helsingør kan hurtigt sørge for en omkodning af låsene, så så du ikke skal tænke på de gamle nøgler, der er i omløb.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07 eller benytte vores kontaktformular herunder. Beskriv gerne din opgave, så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Ekstra nøgler

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør og vi kan naturligvis hurtigt lave et sæt ekstra nøgler, skulle du have brug for det. Kom endelig ned i butikken på Gurrevej i Helsingør, så laver vi hurtigt et sæt nye nøgler til dig.

Omkodning i Helsingør og omegn

Fra vores butik og værksted i Helsingør, tilbyder Centrum Låse nye nøgler og omkodning til vores mange kunder. Omkodningen foregår naturligvis hvor låsen er beliggende og vi kører derfor ud i hele Helsingør og Nordsjælland. Befinder du dig i dette område, skal du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os.

Omkodning i Helsingør og omegn

Bestil nye nøgler i Helsingør - eller omkodning af låse

Nye nøgler kan vi hurtigt lave til dig fra butikken på Gurrevej i Helsingør. Skal du have foretaget en omkodning af dine låse, så ring til os på telefon 49 21 57 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvor du kan beskrive din opgave. Så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Lars Thomsen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget


Dansk Låsesmede Forening
RUKO cerificeret sølv

Vi dækker

Vi dækker Helsingør og omegn