Centrum Låse

Centrum Låse

Omkodning af låse og nye nøgler Helsingør

Nye nøgler eller en omkodning af låsen kan være nødvendig, hvis du er flyttet, har fået stjålet nøglerne eller overtaget en anden virksomhed. Centrum Låse i Helsingør kan hurtigt sørge for en omkodning af låsene, så du ikke skal tænke på de gamle nøgler, der er i omløb.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07 eller benytte vores kontaktformular herunder. Beskriv gerne din opgave, så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Telefonnummer skal indeholde minimum 8 tal
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst din e-mail Skriv venligst en email

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Ekstra nøgler

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør og vi kan naturligvis hurtigt lave et sæt ekstra nøgler, hvis du skulle have brug for det. Kom endelig ned i butikken på Gurrevej i Helsingør, så laver vi hurtigt et sæt nye nøgler til dig.

Omkodning i Helsingør og omegn

Fra vores butik og værksted i Helsingør tilbyder Centrum Låse nye nøgler og omkodning til vores mange kunder. Omkodningen foregår naturligvis hvor låsen er beliggende og vi kører derfor ud i hele Helsingør og Nordsjælland. Befinder du dig i dette område, skal du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os.

Bestil nye nøgler i Helsingør - eller omkodning af låse

Nye nøgler kan vi hurtigt lave til dig fra butikken på Gurrevej i Helsingør. Det tager ikke lang tid, så du kan sagtens vente imens. Skal du have foretaget en omkodning af dine låse, så ring til os på telefon 49 21 57 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvor du kan beskrive din opgave. Så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Vi kommer gerne forbi og kigger på dine låse, så vi sammen kan finde en god løsning. Uanset om du søger en enkelt ny nøgle til gæstehuset eller et helt låsesystem til de nykøbte kontorer, så kan vi hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Mikael Brixen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget

Vi har fået Centrum Låse til at implementere et moderne låsesystem i hjemmet, så vi har én nøgle til det hele. Det er fantastisk. Det har gjort det meget nemmere for os i hverdagen. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået.

Peter, privatkunde

Espergærde

Centrum Låse hjælper os med det hele inden for nøgler og låse. Jeg er meget tilfreds, vi får et perfekt resultat. Jeg må have anbefalet Centrum Låse 100 gange efterhånden.

Jan

Ejendomsmester, Boligselskabet Nordkysten

Vi bruger løbende Centrum Låse til at vedligeholde vores låsesystem. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og den måde opgaverne løses på.

Bøje

Pedel, Skorpeskolen Privatskole
Vi dækker