Jeg forstår

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Centrum Låse

Centrum Låse

Oplukning i Helsingør og omegn Oplukning i Helsingør og omegn

Oplukning

Har du mistet dine nøgler eller smækket dig ude? Så ring til Centrum Låse i Helsingør - vi rykker hurtigt ud og hjælper med oplukning af din dør. Uanset på hvilken tid af døgnet uheldet har været ude, så kan Centrum Låse sørge for, at du kan komme ind i din bolig igen.

Ring til Centrum Låse på telefon 40 31 46 09 for akut oplukning i Helsingør og omegn. Hvis det ikke haster, er du også velkommen til at benytte kontaktformularen herunder eller ringe på telefon  49 21 57 07.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Akut oplukning i Helsingør

Vi kender godt følelsen man står med, når man er smækket ude og ikke kan komme ind. Så har du brug for akut oplukning i Helsingør eller omegn, så smider vi hvad vi har i hænderne og rykker hurtigt ud til adressen. Det tager ikke mange minutter, før den erfarne låsesmed har fået din dør op, så du kan komme ind igen.

Døgnvagt til oplukning

Problemet med ikke at kunne komme ind i sit hjem kan naturligvis ske på alle tider af døgnet. Hos Centrum Låse i Helsingør tilbyder vi derfor oplukning døgnet rundt. Med vores døgnvagt er du garanteret en hjælpende hånd på alle tider af døgnet. Bare ring efter oplukning - så kommer vi ud så hurtigt som muligt og hjælper dig ind.

Oplukning i Helsingør og omegn

Bestil oplukning i Helsingør og omegn

Har du brug for akut oplukning i Helsingør eller omegn, så ring til døgnvagten på telefon 40 31 46 09.

Hvis det ikke haster, er du velkommen til at ringe til butikken på telefon 49 21 57 07 eller du kan udfylde vores kontaktformular her øverst på siden. Så kontakter vi dig med et tilbud på oplukning i Helsingør. Vi ser frem til at høre fra dig.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Lars Thomsen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget


Dansk Låsesmede Forening
RUKO cerificeret sølv

Vi dækker

Vi dækker Helsingør og omegn