Centrum Låse

Centrum Låse

Reparation af låse

Vi udfører reparation af låse i Helsingør og Nordsjælland på alt inden for mekaniske låse. Eksempler herpå er cylindere til gamle og nye låse og omlægning og/eller omkodning af eksisterende cylindre. Skal du have foretaget reparation af låse i Helsingør eller omegn så kontakt derfor Centrum Låse.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også blot indtaste dine oplysninger i kontaktformularen. Så sørger vi for at vende tilbage til dig.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Telefonnummer skal indeholde minimum 8 tal
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst din e-mail Skriv venligst en email

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Reparation af låse i Helsingør

Vores butik og værksted, hvor vi udfører reparationer, ligger centralt i Helsingør. Du skal måske have repareret din forsikringsgodkendte hængelås, som skal have en ny eller længere bøjle på, eller have skiftet cylinderen. Med en reparation sparer du udgiften ved at skulle købe en helt ny hængelås.

Vi dækker hele Helsingør og Nordsjælland

Vi laver mange reparationer på værkstedet i Helsingør, men vi kører også gerne ud til vores mange kunder. Vi dækker det meste af Nordsjælland, så kontakt os endelig hvis du har en reparation, hvor du har brug for hjælp fra en professionel og erfaren låsesmed. Vi har mange års erfaring i daglig håndtering af avancerede låsesystemer og almindelige låseprofiler. Vi kan hjælpe med enhver lås og giver også gerne vejledning i fremtidsrettet vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbud på reparationer

Det kan være meget frustrerende, når din lås pludselig ikke virker. Vi hjælper med både akutte og planlagte låsereparationer. Centrum Låse laver alle former for låserelaterede reparationer i Helsingør og Nordsjælland.

Lad os gerne høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Så kan vi også bedre give dig et godt tilbud. Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller kontakt os via kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Mikael Brixen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget

Vi har fået Centrum Låse til at implementere et moderne låsesystem i hjemmet, så vi har én nøgle til det hele. Det er fantastisk. Det har gjort det meget nemmere for os i hverdagen. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået.

Peter, privatkunde

Espergærde

Centrum Låse hjælper os med det hele inden for nøgler og låse. Jeg er meget tilfreds, vi får et perfekt resultat. Jeg må have anbefalet Centrum Låse 100 gange efterhånden.

Jan

Ejendomsmester, Boligselskabet Nordkysten

Vi bruger løbende Centrum Låse til at vedligeholde vores låsesystem. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og den måde opgaverne løses på.

Bøje

Pedel, Skorpeskolen Privatskole
Vi dækker