Jeg forstår

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Centrum Låse

Centrum Låse

Reparationer Reparationer

Reparation af låse

Vi udfører reparationer i Helsingør og Nordsjælland på alt inden for mekaniske låse. Eksempler herpå er cylindere til gamle og nye låse og omlægning og/eller omkodning af eksisterende cylindre. Skal du have foretaget reparationer i Helsingør eller omegn så kontakt derfor Centrum Låse.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også blot indtaste dine oplysninger i kontaktformularen. Så sørger vi for at vende tilbage til dig.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Reparationer på værkstedet i Helsingør

Vores butik og værksted, hvor vi udfører reparationer, ligger centralt i Helsingør. Du skal måske have repareret din forsikringsgodkendte hængelås, som skal have en ny eller længere bøjle på, eller have skiftet cylinderen. Med en reparation sparer du udgiften ved at skulle købe en helt ny hængelås.

Vi dækker hele Helsingør og Nordsjælland

Vi laver mange reparationer på værkstedet i Helsingør, men vi kører også gerne ud til vores mange kunder. Vi dækker det meste af Nordsjælland, så kontakt os endelig hvis du har en reparation, hvor du har brug for hjælp fra en professionel og erfaren låsesmed.

Reparationer

Få et uforpligtende tilbud på reparationer

Centrum Låse laver alle former for låserelaterede reparationer i Helsingør og Nordsjælland.

Lad os gerne høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Så kan vi også bedre give dig et godt tilbud. Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller kontakt os via kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig.

Centrum Låse

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, hvor vi hjælper vores mange kunder med alt fra nye nøgler til større låsesystemer. Hos Centrum Låse er du garanteret den gode personlige kundeservice og sikkerhed for kvalitet.


Åbningstider

Butikken har åbent:

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00


Døgnvagt


Referencer

Vi bruger Centrum Låse til at få nye nøgler, stille låse om o.l. Claus er rigtig god til at rykke hurtigt ud og vi er godt tilfredse. Han bliver ved med at være låsesmed hos os.

Lars Thomsen

Bestyrelsesmedlem, E/F Nordlysvænget


Dansk Låsesmede Forening
RUKO cerificeret sølv

Vi dækker

Vi dækker Helsingør og omegn